TWINTIP Tshirts med print black

R7iaoiALu8
TWINTIP T-shirts med print - black

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 100% bomull

Materiale Jersey

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Hals/utringning Rund hals

Mønster Print

Artikkelnummer TW421D0AA-Q11

Modellhøyde Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S

Passform Normal

Lengde Normal lengde

Ermelengde Korte ermer

Totallengde 60 cm i størrelse S

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

TWINTIP T-shirts med print - black TWINTIP T-shirts med print - black TWINTIP T-shirts med print - black
English GAP BLOCK LOGO TEE Tshirts med print new off white
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Hopp til hovedinnhold

HIS 3410 Bedriften

Kurskode:
HIS 3410
Institutt:
Rettsvitenskap og styring
Studiepoeng:
7.5
Kursansvarlig:
Sverre August Christensen
Produktkategori:
Bachelor
Portefølje:
Bachelor - Basiskurs
Semester:
2017 Høst
Aktiv status:
Aktivt
Undervisningsspråk:
Norsk
Kurstype:
Ett semester
Introduksjon

Kurset skal gi en bred innføring i hovedtrekkene ved bedriftens rolle i økonomien. Gjennom historiske, etiske og teoretiske perspektiver vil flere sider av bedriften bli presentert i en større samfunnsmessig sammenheng. Kurset skal virke dannende gjennom en innføring i den vestlige verdens idéhistorie og økonomiske historie.

Kunnskapsmål

Kunnskapsmål:

Etter endt kurs skal studentene:

Ferdighetsmål

Etter endt kurs skal studentene kunne:

Holdningsmål
Kursets innhold
Læreprosess og tidsbruk

Kurset gjennomføres ved hjelp av ulike former for undervisning. Det vil være undervisning og forelesning knyttet til de 12 hovedelementene i kurset. I tillegg vil det være video og TV-sendinger. Tre av øktene handler om etikk, og vil ligge til grunn for innlevering av et obligatorisk arbeidskrav. Innleveringsoppgaven vil bli distribuert ved tredje forelesning kursstart, den skal skrives individuelt, og leveres elektronisk.

I kursets gjennomføring som nettstudium vil foreleser, i samarbeid med studieadministrasjonen, organisere en hensiktsmessig kombinasjon av digital undervisning og forelesninger. Nettstudentene tilbys også en studieguide som skal bidra til progresjon og oversikt. Total anbefalt tidsforbruk for gjennomføring av kurset gjelder også her.

Dataverktøy
Det benyttes ingen spesielle dataverktøy i kurset.
Tilleggsinformasjon

Studenter som ikke får godkjent arbeidskravet i kurset får ikke ta eksamen. Det vil si at de må ta hele kurset på nytt ved senere gjennomføring.

Studenter som ikke får bestått på skriftlig eksamen eller som ønsker å forbedre karakteren, kan ta ny kontinuasjonseksamen ved senere gjennomføring av eksamen.

OBS!

Fra og med studieåret 2017/2018 endres vektingen av eksamenselementene. Som følge av dette tilbys følgende kontinuasjonseksamener:

På en vitenskapelig høyskole er korrekt bruk av kildehenvisninger et krav i alle faglige arbeider. Her er til bibliotekets side om kildebruk og referanseteknikk som er anbefalt alle studenter ved Handelshøyskolen BI.

Kvalifikasjoner

Generell studiekompetanse

Forkunnskapskrav

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper.

Obligatoriske arbeidskrav:
Eksamen:
Eksamensorganisering:
Ordinær eksamen
Total vekting:
100
Forventet arbeidsinnsats:
Sum arbeidsinnsats:
200

Et kurs med 1 studiepoeng tilsvarer en arbeidsmengde på 26-30 timer. Et kurs på 7,5 studiepoeng tilsvarer derfor en arbeidsmengde på minimum 200 timer.

Etter bilkjøp er det en viss risiko for at ting kan gå galt. Dersom bilen har en mangel lurer mange på hva de bør gjøre, og hva de har krav på. Heving av bilkjøp er en av "valgmulighetene" når bilen har en mangel. Heving av bilkjøp innebærer i praksis at du får kjøpesummen tilbake. Men, hva skal til og hvordan foregår det i praksis?

Obey Clothing JUMBLE LOFI Hoodie dusty coral
er partner i Austin Lyngmyr. Lyngmyr har valgt å spesialsiere seg på kjøpsrett og særlig bilsaker. Lyngmyr har også skrevet en rekke innlegg om biljus på infosiden Didriksons KLEMENS MENS JACKET Regnjakke black

Heving av bilkjøp er et inngripende tiltak. Likevel er det slettes ikke et sjeldent fenomen. Hvert år er det en rekke bilkjøp som «annuleres» fordi bilen viser seg å være beheftet med feil og mangler. Det skalaltså ikke mye til som mange tror.Flere uheldige bilkjøperevelger å bruke advokat i sin hevingssak, fordi det ofte står om betydelige summer. En annen årsak er at utgiften til advokat dekkes av bilforsikringen, noe mange dessverre ikke er klar over. Dersom du ved kjøpet tegnet helt vanlig bilforsikring(minimum ansvarsforsikring) dekker denne rimelige og nødvendige utgifter til advokat fra det tidspunkt man kan dokumentere at kravet om heving er fremsatt og ikke akseptert av selger. Avslag per epost eller sms er tilstrekkelig. Helt gratis vil det aldri være mulig å få advokattjenesten. Forsikringen dekker imidlertid 80% av utgiftene. De resterende 20% dekkes av klienten. I tillegg kommer det en engangsegenandel. Denne er som regel på kr 4000, men noen har også grunnegenandel på kr 2000 – 3000. Du kan lese mer om rettshjelp .

Hvorfor skal du gjør jobben selv hvis du kan sette den bort til en advokatsom er spesialisert innen kjøpsrett? Et argument er kostnaden ved å bruke advokat, men er du villig til å betale egenandelen ordner advokaten resten. I alle tilfeller vil du gjennom denne artikkelen kunne få noe mer innblikk i hvordan heving av bilkjøp skjer og hvordan man således får kjøpesummen tilbake.

Har du en sak og trenger advokat ? Junarose JRFIVE EXTRA Slim fit jeans medium blue denim
.

Hvilken lov gjelder?

Første bud er å finne ut hvilken lov som kommer til anvendelse. Dersom du som privatperson kjøper bil fra forhandler, er det forbrukerkjøpsloven som gjelder. Andre kjøp reguleres av kjøpsloven . I forhold til mangel og heving av bilkjøp er lovene temmelig like. Likevel kan vi si at forbrukerkjøpsloven verner bilkjøper i sterkere grad. Dette er ikke så rart. Det er rimelig at kjøper skal ha et noe bedre vern når det kjøpes bil fra en forhandler. Man forventer noe mer ved forhandlersalg.

Norsk science fiction-forfatter.
E-bøker
Publisert Esprit MODERN Denim shorts blue dark wash

La meg stå frem, først som sist: Jeg simpelthen .

har markedets desidert beste utvalg av engelskspråklige e-bøker, og det til jevnt over uslåelige priser. Den aller beste leseopplevelsen får du med deres lesebrett Kindle (og da mener jeg ikke bare den beste leseopplevelsen av Amazons e-bøker, ikke engang av e-bøker generelt, men bøker i det hele tatt). Det betyr likevel ikke at du er nødt til å kjøpe lesebrettet deres for å nyte godt av utvalget og prisene. Her viser jeg deghvordan du kan lese bøker du kjøper fra Amazon på mobil, på nettbrett, ja, til og med i nettleseren din.

1. Kjøpe e-bøker fra Amazon

Gå til , registrer deg som bruker, legg inn kredittkortet ditt. Nå kan du handle på Amazon med ett klikk. Lettere blir det ikke.

Når du kjøper boken hos Amazon, kan du velge på hvilken enhet (mobil, nettbrett, etc.) du vil ha den levert. Du kan alltids finne den frem på alle enheter manuelt, så det er ikke kritisk om du velger feil, men hvis du vet hvor du vil lese e-boken, velger du bare den enheten fra listen før du trykker «Buy now with 1-click» i høyremenyen.

Uten et Kindle-lesebrett er den beste løsningen for bøker fra Amazon å lese via app.

Søk på «Kindle» i App Store (for iPad/iPhone) eller i Google Play (for Android-brukere). Appen er gratis. Last ned, åpne og logg inn med Amazon-brukeren din. Her vil du finne alle e-bøkene du har kjøpt på Amazon. Trykk på boken, og du er i gang!

Hvis du er tilkoblet Internett, loggfører appen hvor langt du har kommet i boken. Det betyr at du kan veksle sømløst mellom mobilappen, nettbrettappen og PC-versjonen.

På finner du Amazons Kindle Cloud Reader, hvor du kan lese e-bøkene du har kjøpt, direkte i nettleseren. Når du er logget inn, finner du alle bøkene du har kjøpt fra Amazon. Bare trykk på ønsket bokomslag, og les i vei!

Hvis duleser på datamaskinen, og skal til et sted som ikke har Internett-tilknytning, er det også mulig å laste ned en egen programvare til PC-en som du kan laste ned bøkene på og lese dem i.

På Mac kan du også laste ned .

Last ned programmet, installer og åpne. Logg inn med Amazon-brukernavn og -passord, og du får opp alle bøkene dine. Høyreklikk på den du vil laste ned, velg Download. Den dukker da opp inne på listen over «Downloaded Items» til venstre.

Planlegg og bestill flybilletter

Forbered turen

Administrer bestillingen din

På flyplassen

Om bord

Når du kommer frem

Norwegians langdistanseruter

Kundeservice

Om Norwegian

Språk

© 2018Norwegian Air Shuttle ASA. Vær oppmerksom på at dette er en norsk handelsplass, og at det derfor er norske lover og regler som gjelder for eventuelle avgifter, gebyrer og tilleggstjenester.

Opening Ceremony SISTERS REVERSIBLE TEE Tshirts med print navy
| Roxy SURF Bikinitruse blues fantastic garden
| Personvernerklæring | Informasjonskapsler | Tilgjengelighetsmodus