Levis® 512™ SLIM TAPER FIT Slim fit jeans grambs

5WbHDtBfPs
Levis® 512™ SLIM TAPER FIT - Slim fit jeans - grambs

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 99% bomull, 1% elastan

Materiale Denim

Ikke-tekstile deler av animalsk opprinnelse Ja

Vedlikeholdsråd Maskinvask på 30°C

Produktdetaljer

Høyde til midje Normal

Lukking Skjult Zip-Fly

Bukselommer Baklommer, Sidelommer

Artikkelnummer LE222G04L-K22

Modellhøyde Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 32x34

Passform Slim fit

Lengde Lang

Lengde innside ben 82 cm i størrelse 32x34

Ben ytterside 107 cm i størrelse 32x34

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Levis® 512™ SLIM TAPER FIT - Slim fit jeans - grambs Levis® 512™ SLIM TAPER FIT - Slim fit jeans - grambs Levis® 512™ SLIM TAPER FIT - Slim fit jeans - grambs Levis® 512™ SLIM TAPER FIT - Slim fit jeans - grambs
Hjelp
Kontakt oss
NO - krNOK

Bestselgere

Nyheter

Jenter, Fitness Helse

Vegansk Utvalg

Økologisk og Naturlig

Opening Ceremony ACE SLIDE Badesandaler white multi

Selected Homme SHDDOME CREW NECK Jumper navy blazer

Smaksprøver og Porsjonspakker

Banana Moon EVER ANGELICA Bikinitop bleu

Women Secret GATHERED Bikinitop various

Glutenfritt

The North Face QUEST JACKET Regnjakke red heather

Vitality Serien

Bestselgere

Nyheter

Jenter, Fitness Helse

Vegansk Utvalg

Økologisk og Naturlig

LTB VELA Shorts nigra wash

Batch-testet

Smaksprøver og Porsjonspakker

Pakkeløsninger

Energi og Utholdenhet

Glutenfritt

Vero Moda VMHOT BUENO ANKLE Jeans Skinny Fit medium blue denim

Vitality Serien

Ann Kristin Andreassen Publisert:

KULTUR: Aldri før har ungdommen vært så tidlige på banen som i år. Påmeldingen åpnet nylig, og av de påmeldte er det tre påmeldte innen utstilling og ett sceneinnslag.– Grunnen til at vi har fått påmeldinger ganske tidlig er nok fordi vi allerede hatt grundige informasjonsrunder på ungdomsskolene og de videregående skolene i kommunen, forteller UKM-kontakt i Karmøy, Kurt M. Johansen.

KULTUR:

UKM er et nettverk av små, lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang cirka 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen.

– Målet med UKM er at ungdom skal finne sine relasjoner og sitt miljø innen sin sjanger for så å bli påvirket positivt og stimulert til å fortsette sin positive utvikling, sier Johansen.– Det er også viktig for ungdom å ha en arena og få eksponert sin kunstart/hobby på. Det er en ting å kunne spille, synge og danse, men å få vist det frem er ofte en utrolig god opplevelse og hjelper til på selvtilliten. Uten å ha noen å få vist seg frem til kan det for noen være lite motiverende å fortsette sin utvikling, legger han til.– Hvordan har nivået på UKM-deltakerne i Karmøy vært tidligere? – Nivået varierer naturligvis noe. Det har sin bakgrunn i at flere som er med, er med for første gang. De yngste er 13 år gamle. Andre har vært med i syv år og har hatt en lengre periode å utvikle seg på. Derfor er det viktig å legge merke til at det er syv år/sjanser for å bli videresendt. Når det er nevnt, har vi også hatt flere utøvere/utstillere som er blitt sendt videre, som har vært med for første gang, så i UKM er ingenting forutbestemt.

Er du mellom 13 og 20 år og driver med en visuell hobby som du ønsker å vise frem, så er det få begrensninger for hva du kan melde deg på med. Ifølge Johansen er det bare fantasien som setter grenser.

– Da vi besøkte ungdommene på skolene, så sa vi at det er ofte ungdommen som plukker opp nye ting, og ikke vi som er arrangører. Som scene- og utstillingsinnslag kan det være alt fra dans, band, trylling, traktere et instrument, sang med instrument eller playback, nysirkus, lyrikk, teater, revy, standup, miming, prate baklengs, video, foto, maleri, tegning, trykk, figurativ kunst og så videre. – Er det noe dere savner fra Karmøy-ungdommen? – De siste årene har vi hatt et mangfoldig uttrykk både innenfor scene og utstilling, men videofilmer har av en eller annen grunn uteblitt. Det er litt rart, for det har aldri vært mer film i tiden enn det vi opplever nå, både på kino, TV og PC.– For tre år tilbake hadde vi en fra Karmøy som gikk helt til landsfinalen med en film som ble laget med legoklosser, så her er det helt klart muligheter. Lengden på en film skal ikke være mer enn maks fem minutter.

Logg inn

HER JOBBET HUN IKKE:

UDI-ansatt benekter å ha fabrikkert falske dokumenter i Karas søknad om Norges-opphold.

over ett år gammel

(Dagbladet): På onsdag skrev Dagbladet at en 53 år gammel UDI-ansatt fikk penger for å hjelpe indiske Kara med opphold i Norge. Nå kan Dagbladet avdekke at UDI-søknaden inneholdt flere falske opplysninger.

Kara, som er 31 år gammel, ønsker ikke at Dagbladet bruker hennes egentlige navn.

- Dette er helt ukjent for oss. Hvis Kara står oppført som ansatt hos oss, er det en forfalskning. Vi har, etter at Dagbladet tok kontakt, gransket dette internt, og det har aldri vært noen kontakt mellom denne kvinnen og vårt selskap, sier kommunikasjonsdirektør i Selvaag Bolig, Kristoffer Gregersen, til Dagbladet.

Betalte UDI-ansatt Den UDI-ansatte kvinnen, som selv har indisk bakgrunn, fikk som privatperson fullmakt av Kara til å representere henne i søkeprosessen for å få opphold i Norge. I forbindelse med dette oppdraget har den UDI-ansatte bekreftet at hun gikk inn og sjekket framdriften i Karas søkeprosess i UDIs datasystem, noe hun ikke hadde lov til å gjøre.

I UDI-søknaden er Kara ført opp med fast jobb hos Selvaag Eiendomsoppgjør, med en månedslønn på 20 833 kroner. Videre står det i søknadspapirene at Kara skal jobbe som «helsearbeider».

I tillegg står hun ført opp som eier av den 53 år gamle UDI-ansattes leilighet på Mortensrud. Det er på det rene at Kara aldri har eid boligen.

Å ha fast jobb og eie bopel i Norge, er en stor fordel i arbeidet for å få innvilget opphold i Norge.

Brøt UDI-regelverk - Jeg var ikke klar over at jeg ble ført opp som eier av den UDI-ansattes bolig og med jobb hos Selvaag. Jeg ante ikke hva jeg skrev under på. Det var den UDI-ansatte som skaffet meg papirene, sier Kara til Dagbladet.

BETALTE UDI-ANSATT:

Den UDI-ansattes advokat, Anette Barlinn fra advokatfirmaet Staff, har overfor Dagbladet avvist Karas versjon av hendelsesforløpet, men ønsker ikke å kommentere kontrakten og UDI-søknadens spesifikt.

Den UDI-ansatte har på sin side forklart til politiet at hun ikke har hatt noen kjennskap til disse papirene, og at disse opplysningene er helt nye for henne.

  • Denne nettsiden inneholder informasjon som er målsatt til en stor mengde med tilhørere og kan inneholde produktdetaljer eller informasjon som ellers ikke er tilgjengelig eller gyldig i ditt land. Vennligst vær oppmerksom på at vi ikke tar noe ansvar for tilgang til informasjon som muligens ikke er i samsvar med noen gyldig juridisk prosess, regulering, registrering eller bruk i bostedslandet ditt.
  • Roche har ikke alltid mulighet til å kvalitetssikre andres innlegg, men vil fjerne villedende eller upassende innlegg så langt det lar seg gjøre. Vi har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Nettstedet selger plass til annonsører, og slikt innhold er merket.
  • *Opplysninger om deg som oppgis på dette nettstedet lagres i Roche Diagnostics Norge AS sin database. Opplysningene vil bli brukt til å sende ut relevant informasjon om produkter, tilbud eller utføre undersøkelser, samt gi Roche mulighet til raskere behandling ved henvendelse til kundesenteret. Det er frivillig å sende inn denne henvendelsen. Opplysningene vil ikke utleveres til utenforstående. Du har til enhver tid krav på innsyn i den registrerte informasjonen iht lov om personopplysninger. Opplysningene vil bli lagret inntil vi får annen beskjed. For mer, les vår personvernerklæring.
  • © 2017, Roche Diabetes Care. Alle rettigheter forbeholdt.